KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Działaj z imPETem- projekt ekologiczny

Od października dzieci z grupy Motylki brały udział w projekcie ekologicznym „Działaj z impetem”. Uczyły się prawidłowo segregować odpady wraz z butelką plastikową imPETem oraz śmieciarką Miecią. Podsumowaniem projektu było wykonanie wraz z panią nauczycielką plakatu, a tym samym udział w ogólnopolsk...

Jasełka 2020

22.12.2020
Jasełka 2020

Jasełka 2020

22.12.2020

Okres Świąt Bożego Narodzenia to czas pełen radości, piękna, magii i czarów. Czas spełniania marzeń i okazywania sobie wzajemnie miłości. Aby podkreślić wyjątkowy charakter tych świąt, już tradycyjnie jak co roku, w naszym przedszkolu dnia  22 grudnia odbyły się Jasełka, przygotowane przez grupę Wiewi&oacut...

Powitanie zimy w Misiach

21 grudnia to początek astronomicznej zimy, dlatego przedszkolaki z grupy Rozśpiewane Misie postanowiły z radością powitać tę porę roku. Podczas zajęć dzieci z zaciekawieniem wysłuchały opowiadania Małgorzaty Strzałkowskiej pt. „Biała Królowa” przedstawionego w formie historyjki obrazkowej. Z chęcią ...

Spotkanie z Mikołajem

W piątek 04 grudnia do naszego przedszkola z workiem pełnym prezentów zawitał Święty Mikołaj. Od samego rana dzieci z niecierpliwością czekały na jego wizytę. Przedszkolaki rozpromienione i szczęśliwe przywitały naszego gościa, zapraszając go do zabawy, tańca  i śpiewu. Miło spędzony czas uświetniły wsp&oac...

Świąteczna paczka dla Nikoli

W naszym przedszkolu, w magicznym czasie Mikołajek, została zorganizowana akcja pod hasłem „Świąteczna paczka dla Nikoli”. W tym roku postanowiliśmy wszystkie datki przekazane na TPD przeznaczyć na zakup zabawek dla dziewczynki z naszego przedszkola i jej trójki rodzeństwa, które trafiło do po...

Zbiórka dla zwierząt

W listopadzie w naszym przedszkolu zorganizowano akcję charytatywną pod hasłem „Przekaż świeżaka dla szczeniaka”. Zebrane dary trafiły do zwierząt, będących pod opieką Tomaszowskiego Towarzystwa Miłośników i Opieki nad Zwierzętami. Dziękujemy wszystkim, którzy wsparli to przedsięwzięcie przyno...

Świąteczna paczka dla seniora

Grupa  Wiewiórki Akrobatki wzięła udział w zbiórce produktów żywnościowych dla seniorów. Seniorzy, najbardziej potrzebujący i samotni mieszkańcy naszego miasta, otrzymają przed świętami Bożego Narodzenia paczki, w których znajdą się m.in. produkty żywnościowe o długim terminie pr...

Teatrzyk cieni "Kot w butach"

Koniec listopada to czas nierozerwalnie związany z wróżbami i magią. Wszystko za sprawą obchodzonych w nocy z 29 na 30 listopada Andrzejek. Warto uczcić to święto również w przedszkolu. Panie z grupy Wiewiórki Akrobatki przygotowały w tym dniu dla naszyc...

Dzień Pluszowego Misia

W naszym przedszkolu, jak co roku, Dzień Pluszowego Misia obchodzono bardzo szczególnie. Przedszkolaki poznały historię pluszowego misia, dowiedziały się też na podstawie ilustracji, jak na przestrzeni lat miś zmieniał swój wygląd. Z chęcią układały „misiowe” puzzle i ćwiczyły spostrzegawczość...

Magiczny czas Andrzejek

Magiczny czas Andrzejek – okazją do wspierania szczytnego celu. Dnia 25 listopada Antoni M. (z grupy Wiewiórki  Akrobatki) wraz z mamą przynieśli do naszego przedszkola aż dwa duże worki nakrętek zbieranie skrupulatnie na szczytny cel. Wychowawca grupy p. Marta Wojtaszewska przekazała nakrętki do Prze...